Eerstvolgende activiteit:zondag 20 januari | 19.00 uur | Kerkdienst - ds. Robert-Jan van Amstel

Bekijk kalender ›

Nieuws

Afscheid en Intrede

Door DmB 02-03-2018
Afscheid en Intrede

Zoals je wellicht eerder hebt vernomen heeft onze dominee Robert-Jan van Amstel het beroep aangenomen naar de Alexanderkerk in Rotterdam-Alexander. Voor het bestuur van stichting Diensten met Belangstellenden en de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Zunderdorp zal dit vertrek een drukke en spannende tijd met zich meebrengen.

In een vergadering tussen het dagelijks bestuur van DmB, moderamen Protestantse Gemeente Zunderdorp en de dominee zijn de data van de beide afscheidsdiensten vastgesteld.
 
Afscheid bij DmB
Op zondagavond 8 april 19.00 uur ben je van harte welkom in de Engelse Kerk op het Begijnhof in Amsterdam. Na de dienst heb je gelegenheid om onder het genot van een drankje afscheid te nemen van de dominee en zijn gezin.
 
Afscheid in Zunderdorp
Op zondagochtend 15 april 10.00 uur ben je van harte welkom in de Protestantse Kerk Zunderdorp. Na de dienst is er in het Jeugdgebouw, onder het genot van een kop koffie en een drankje, gelegenheid om afscheid te nemen van de dominee en zijn gezin. Ook de mensen die niet naar de kerkdienst gaan kunnen dan afscheid nemen.
 
Intrededienst Alexanderkerk
Op zondagmiddag 22 april 15.00 uur wordt dominee Robert–Jan van Amstel bevestigd in de Alexanderkerk, Springerstraat 340 te Rotterdam. Je bent van harte welkom in deze dienst. De kerk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
 
In verband met werkzaamheden aan de nieuwe woning en de verhuizing zal de familie Van Amstel nog tot begin mei in de pastorie in Zunderdorp wonen.
 
Het bestuur wenst Robert-Jan, Mariëtte, Noa en Sim veel succes en sterkte bij de aanstaande verhuizing. Daarnaast wensen we het gezin veel vreugde en zegen in hun nieuwe woonplaats en werkkring.