Eerstvolgende activiteit:zondag 21 april | 19.00 uur | Kerkdienst - ds. Taco Koster

Bekijk kalender ›

Nieuws

Dagje uit met peren plukken, schillen en . . . gezelligheid!

Door DmB 03-09-2018
Dagje uit met peren plukken, schillen en . . . gezelligheid!

Zoals u weet hebben we ieder jaar in samenwerking met de Kerk van Zunderdorp de stoofperen-actie. Het is ieder jaar een groot succes.

Er moet enorm veel geplukt, geschild en gestoofd worden, wat een klus, ja dat is bekend, maar zo’n actie geeft ook heel veel gezelligheid.

Voor zaterdag 29 september a.s. staat de grote pluk- en schildag gepland. Gaan we nog meer doen dan alleen perenplukker en schiller ‘spelen’? Jazeker want we gaan bij de eigenaar zijn prachtige siergrastuin bekijken.

Wij gaan met de bus of busjes om uiterlijk 9.00 uur weg en komen om ca. 17.00 uur weer terug. 

Bij aankomst: koffie met -‘s middags een eenvoudige maar heerlijke plukker- & schillersmaaltijd en aan het einde van deze pluk- en schildag een gezellig drankje in de boomgaard.

Het wordt beslist een leuk dagje uit voor jong en oud, maar wel één met handen uit de mouwen. De kosten van deze dagtocht zijn slechts € 10,- per persoon.

Als u nu al weet dat u meegaat dan kunt u zich aanmelden bij Hilda en Piet van Meerveld 0206368810 of
hildavanmeerveld@live.nl

Maandag 1 oktober gaan we vanaf 9.30 uur verder met het schillen en koken van de peren. Ook maandagavond vanaf 19.30 uur hopen wij dat kokers en schillers komen helpen. De potten met stoofperen zijn dan ook weer te koop. In de kerk van Zunderdorp en bij DmB.

Iedereen nog hartelijk bedankt voor de vele potten en potjes die wij hebben gekregen. Grote potten hebben we nu genoeg, alleen de HAK-potjes of de jampotten met geruite deksel zijn nog wel welkom (graag wel schoon en zonder etiket).