Eerstvolgende activiteit:zondag 14 maart | 19.00 uur | Zondagavondkerk met Taco Koster

Bekijk kalender ›

Nieuws

DmB Middagje-uit

Door DmB 10-09-2015
DmB Middagje-uit

Op zaterdagmiddag 26 september organiseert DmB een middagje-uitje. Wij gaan gezellig naar Zunderdorp. Geef je snel op.

Om 14:00 uur verzamelen we op het Kerkplein van Zunderdorp. Wij brengen een bezoek aan de prachtige zorgboerderij ‘Ons Verlangen’. We maken kennis met de bewoners en zien hoe biologische boerenkarnemelk en kaas worden gemaakt. In de biologische tuin gaan we genieten van koffie met eigengemaakte appelgebak.

In de dorpskerk van Zunderdorp organiseren we vervolgens een korte sing-in. De liederen zijn extra feestelijk gemaakt met behulp van animaties. We eindigen de middag met een heerlijk ‘boerenbuffet’. Rond 19.00 uur is het middagje-uit afgelopen. De kosten zijn € 12,50 per persoon.      

Hoe komt u in Zunderdorp? Vanaf het Centraal Station met bus 33 en vanaf het Amstelstation met bus 37 – halte IJdoornlaan / Beemsterstraat. Vanaf 13.30 uur wordt u hier van de bus gehaald en naar Zunderdorp gebracht. ’s Avonds wordt u weer naar de bus gebracht.
 

Aanmelden

Aanmelden kan bij een van de bestuursleden of maak het bedrag over op rek. rek. NL54 INGB 0004627500 ten name van Diensten met Belangstellenden o.v..v. Middagje-uit.