Eerstvolgende activiteit:zondag 14 maart | 19.00 uur | Zondagavondkerk met Taco Koster

Bekijk kalender ›

Nieuws

Ik zwaai af

Door DmB 18-09-2015
Ik zwaai af

...als bestuurslid van DmB.
 
Twintig jaar lang mocht ik als bestuurslid mijn bijdrage leveren aan het werk van DmB.  Dat waren 12 jaar als algemeen bestuurslid en 8 jaar als voorzitter.

Ja, het wordt tijd dat ik het stokje ga overgeven, want jonge mensen staan enthousiast klaar en als ik niet oppas, dan loop ik hen in de weg en dat is het laatste wat ik wil!
 
Ik moet u vertellen dat ik dit werk met veel inzet en volle vreugde heb gedaan. Ik heb er veel van geleerd en het heeft mij enorm gevormd. Hoe? Dat is niet even zo uit te leggen, maar ik ben anders tegen dingen gaan aankijken en, schrik niet, ik ben zelfs anders gaan geloven! Het bestuurswerk voor DmB heeft mijn leven verrijkt.
Ik heb van u genoten en u hebt mijn hebbelijkheden en onhebbelijkheden voor lief genomen. Dank u wel!
 
Toen ik iemand vertelde dat ik uit het bestuur ga, vroeg hij mij: ‘Ben je succesvol geweest?’
Ik schrok van de vraag en na enige aarzeling vertelde ik hem dat je in de kerk van Christus alleen maar kunt DIENEN en daar is ‘succesvol zijn’ nou niet echt op z’n plaats. Ik heb mogen helpen met het zaaien van het Evangelie en meer behoefde ik ook eigenlijk niet te doen, want over de Oogst ga ik gelukkig niet, die is voor de grote Maaier!
‘Wat ik nu ga doen?’ vraagt u zich misschien af. Ik blijf op de achtergrond nog wel wat ‘klussen’ voor DmB en misschien ook wel eens wat meer ‘achter de geraniums’.
Dank u wel en tot zondagavond bij DmB!
 
Piet van Meerveld

N.B. Piet van Meerveld neemt afscheid van het DmB bestuur tijdens de Startzondag op 20 september a.s.