Eerstvolgende activiteit:zondag 14 maart | 19.00 uur | Zondagavondkerk met Taco Koster

Bekijk kalender ›

Nieuws

Kerstavonddienst Concertgebouw

Door DmB 18-11-2015
Kerstavonddienst Concertgebouw

Zoek je op kerstavond inspiratie, bezinning, samenzang, mooie muziek, gezelschap, een prachtige ambiance, een opwarmer naar het Kerstfeest, weet je dan hartelijk welkom! Donderdag 24 december, 20:00 uur, organiseert Stichting Diensten-met-Belangstellenden een kerstavonddienst. Niet zomaar ergens… De locatie is heel bijzonder en uniek: de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Voor deze dienst kun je geen kaarten kopen of bestellen. Rond 19:30 uur gaan de deuren van het Concertgebouw open. Iedereen die op tijd is, kan gratis naar binnen. Er zijn maximaal 1933 plaatsen.
Onder alle mensen die in de rij staan, worden rond 19:00 uur kaarten uitgedeeld. Als je een kaartje ontvangt, weet je zeker dat je een plekje hebt. Mocht je later komen en geen kaartje hebben gekregen, dan kijkt het team van het Concertgebouw of er nog plek vrij is. Dit gebeurt om 19:30 uur.

 

Thema van de kerstavonddienst: “Welkom thuis“

We zingen traditionele en nieuwere kerstliederen. We vieren met kerst, dat God het grootste geschenk in handen geeft van mensen: zijn Zoon Jezus Christus. In Hem laat God zien en horen dat de mens van waarde is. De wereld is niet langer verloren in schuld, maar opgenomen in het visioen van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

Rond 19:30 uur gaan de deuren van het Concertgebouw open. Iedereen die op tijd is kan gratis naar binnen. Er zijn maximaal 1933 plaatsen. In verband met de brandweervoorschriften mogen we het maximum niet overschrijden. Er zijn nevenruimten waar grote televisietoestellen staan opgesteld zijn, ook daar is capaciteit aan een maximum gesteld.
Wees dus op tijd.

Elke keer een feest om deze kerstavonddiensten mee te maken. Een Grote Zaal vol met mensen die samen zingen en samen genieten. We hebben  er zin in!