Eerstvolgende activiteit:zondag 7 juni | 10.00 uur | Beleef de kerkdienst online mee!

Bekijk kalender ›

Nieuws

Nieuwe Monitor: 'Ongelofelijk'

Door DmB 06-04-2020
Nieuwe Monitor: 'Ongelofelijk'

De voorjaarseditie van ons magazine Monitor is verschenen. Thema van deze editie is: 'Ongelofelijk'. 
Klik hier om het magazine online lezen.

Bij het samenstellen van deze Monitor, was er nog geen sprake van het coronavirus in Europa. De toestand in ons land is nu heel anders dan toen de artikelen voor dit nummer geschreven werden. Niemand had toen het idee van wat er nu om ons heen gebeurt. Het maakt ons allemaal onzeker.
Onze gedachten en gebed gelden in het bijzonder voor de ouderen en kwetsbaren onder ons. Moge God ons in zijn hoede opnemen en ons beschermen. We hopen dat deze Monitor toch iets van het Paaslicht in deze donkere tijd mag laten schijnen.


Ontvang je het magazine niet per post? Je kunt je ook opgeven om het magazine 4x per jaar gratis te ontvangen. Stuur een e-mail met je adresgegevens aan de redactie van de Monitor.

Voor het opmaken, drukken en verzenden van de Monitor maakt de Stichting Diensten met Belangstellenden kosten. Een financiële bijdrage wordt daarom enorm gewaardeerd. Je kunt veilig, gemakkelijk en snel online doneren via iDeal of je gift overmaken via rekeningnummer NL54 INGB 0004627500 t.n.v. Stichting Diensten met Belangstellenden. 

Alvast heel hartelijk dank!