Eerstvolgende activiteit:zondag 9 mei | 10.00 uur | Online Kerkdienst

Bekijk kalender ›

Nieuws

One of Us | Anderhalve Meter (13)

Door DmB 19-06-2020
One of Us | Anderhalve Meter (13)

De nieuwe vlog van Benjamin en Taco staat online. Deze keer gefilmd bij een bushalte. 

Moet het leven altijd spectaculair zijn. Altijd mooier en beter? Of is er ruimte voor 'gewonigheid'? Benjamin zingt het lied: What if God was one of us? Dat is een goeie vraag om te stellen. En kun je God dan vergelijken met 'a stranger on the bus'? Kun je Hem zomaar negeren? Of ontdek je juist dan wie Hij is?

Eén van de gevolgen van deze coronatijd is dat we deze vlogs maken. Met hulp van Sander die de montage verzorgt. Het is bemoedigend om te merken dat wekelijks meer dan 500 mensen de tijd nemen om de vlog te bekijken.

We hopen dat je kijkt en reageert. Abonneer je op ons YouTube kanaal en breng deze vlog onder de aandacht van anderen! We zijn ook als kerk aan het bewegen in het 'nieuwe normaal' en daar is deze vlog een voorbeeld van.Help 'Anderhalve Meter' meters maken!
Met de productie van ons wekelijkse vlog is veel tijd en geld gemoeid. Help jij ons deze vlogs te kunnen blijven maken?! Doneren kan gemakkelijk, snel en veilig via Tikkie.

Anderhalve meter is een vlog van de Kerk van Zunderdorp en Diensten met Belangstellenden in Amsterdam. Reageer via: dominee@dmbamsterdam.nl