Eerstvolgende activiteit:zondag 24 januari | 10.00 uur | Online Kerkdienst

Bekijk kalender ›

Nieuws

Online kerkdiensten tijdens lockdown

Door DmB 16-12-2020
Online kerkdiensten tijdens lockdown

De komende zondagavonden gedurende de lockdown zullen we niet in de Engelse Kerk samenkomen voor een dienst. Dat voelt heel vreemd. Maar het is ook heel wijs. We zijn blij dat we een digitaal alternatief kunnen bieden.

Het bestuur van Diensten met Belangstellenden volgt daarmee het advies van het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken: “Blijf zoveel mogelijk thuis en maak gebruik van de mogelijkheid om kerkdiensten digitaal uit te zenden en mee te maken."

Online uitzending
Met een heel klein groepje mensen zal er op zondagmorgen vanuit de Kerk van Zunderdorp een dienst worden ingevuld die om 10.00 uur live bekeken kan worden. Gebruik daarvoor deze link via Kerkdienstgemist.nl. Terugkijken op een ander moment is ook mogelijk.

We werken hierin samen met onze goede vrienden van de Protestantse Gemeente Zunderdorp. En maak je geen zorgen: dit hele kleine groepje mensen zal zich aan de regels houden! Voldoende afstand! Maar digitaal komen we dichtbij ...

Misschien is deze tijd bij uitstek de tijd om verbinding met God te zoeken? En dat kan gelukkig op veel verschillende manieren, ook buiten een fysieke kerkdienst om. Je bent van harte welkom om online mee te doen!


Klik hieronder om een kerkdienst terug te kijken: