Eerstvolgende activiteit:zondag 7 juni | 10.00 uur | Beleef de kerkdienst online mee!

Bekijk kalender ›

Nieuws

Stille Week en online diensten

Door DmB 03-04-2020
Stille Week en online diensten

Ook in de Stille Week zullen we online present zijn. Anders dan anders, maar verbonden met elkaar en verbonden met God. En de viering van het avondmaal zal bijvoorbeeld anders aanvoelen, maar we gaan het gewoon doen. Dit is het idee:

Op Witte Donderdag (9 april) start de viering om 19.30 uur. Een korte lezing uit de Bijbel en enkele luisterliederen. En het moment om samen het avondmaal te vieren. We vragen je om brood en wijn/druivensap thuis klaar te zetten. We mogen 'proeven' dat God goed is!

Op Goede Vrijdag (10 april) starten we ook om 19.30 uur. We zullen met elkaar het verhaal van het lijden en sterven van Jezus lezen, omlijst door mooie muziek. We ontdekken en belijden dat Gods liefde voor deze wereld tot het uiterste is gegaan.
 
Op Stille Zaterdag (11 april) is er een korte viering. De start is om 20.30 uur. In het donker ervaren we dat het licht door zal breken. Zorg ervoor dat je thuis een kaars hebt klaar staan. 

Deze vieringen worden gehouden in samenwerking met de Protestantse Gemeente Zunderdorp en uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

Is er nu iemand in je omgeving die daar niet zo handig mee is, help hem of haar dan even om dit te ontdekken. Ook dat is samen kerk zijn!