Eerstvolgende activiteit:zondag 24 oktober | 19.00 uur | Kerkdienst met René van Loon

Bekijk kalender ›

Nieuws

Vooraankondiging: Tijd voor elkaar [cursus]

Door DmB 03-09-2021
Vooraankondiging: Tijd voor elkaar [cursus]

Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie, zo wijst onderzoek uit. Met de Marriage Course versterk je je relatie door tijd voor elkaar te maken. 

Op donderdagavond 20 januari 2022 gaat de Marriage Course Online van start. Tijdens zeven avonden (1 x in de 2 weken) krijg je praktische handvatten aangereikt om samen mee aan de slag te gaan. Iedere avond kijk je een video en tussendoor ga je steeds samen in gesprek aan de hand van leuke opdrachten en uitdagende vragen. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar. Je denkt samen na over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie.De Marriage Course is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer vertelt: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.
 
Ook tijd voor elkaar maken? Of eerst nog meer weten? Neem contact op met Taco Koster. Hij gaat samen met Janneke van der Made deze cursus begeleiden. Telefoon: 06 1992 1974, mail: taco@dmbamsterdam.nl
 
Meer info: www.tijdvoorelkaar.nl. De Marriage Course is bedoeld voor alle stellen in een toegewijde relatie. Of je nu samenwoont, getrouwd bent of al jaren een LAT-relatie hebt. Welkom!