Eerstvolgende activiteit:zondag 5 december | 19.00 uur | Afgelast: Kerkdienst met Taco Koster

Bekijk kalender ›

Even voorstellen

Misschien wel de mooiste plek in de stad? Het Begijnhof met de Engelse kerk! Iedere zondagavond ben je hier van harte welkom, om geloven te ontdekken en te beleven. Welkom dus, in de Zondagavondkerk!

De Zondagavondkerk is deel van stichting Diensten met Belangstellenden. Bij DmB werken allerlei mensen samen in het verlangen om het verhaal van Jezus te delen met anderen. Dat verhaal heeft alles te maken met een zinvol en inspirerend leven. Geloof, hoop en liefde.

We ontvangen bezoekers van alle leeftijden, mensen die soms veel afweten van het geloof, maar ook mensen die daar niet of nauwelijks mee bekend zijn.

Onze zondagavonddiensten zijn laagdrempelig; je kunt zo nu en dan komen, of elke week. Je kunt stilletjes komen en na afloop weer vertrekken, of na de dienst met anderen in contact komen. Ook kun je deelnemen aan andere activiteiten.

Sinds 1 oktober 2019 is dominee Taco Koster gestart als ambulant missionair predikant. Een nieuwe functie in Nederland. Een soort pop-up dominee. Samen met hem gaan we zoeken, experimenteren en ontdekken hoe we relevant zijn voor anderen in de stad.

In het verleden zijn ds. Roelof Johannes van Pagée, ds. Jaap Zijlstra, dr. André F. Troost, ds. Koos Staat en ds. Robert-Jan van Amstel als vaste voorganger verbonden geweest aan DmB.

Wil je op de hoogte blijven van het werk van DmB, lees dan ons blad Monitor, of meld je aan voor de electronische nieuwsbrief via de knop 'ontvang onze nieuwsbrief!'.