Eerstvolgende activiteit:zondag 27 september | 10.00 uur | Kerkdienst in Zunderdorp

Bekijk kalender ›

Even voorstellen

Net als voor de toeristen, is het Spui in Amsterdam een historisch middelpunt voor de stichting Diensten met Belangstellenden. Al meer dan een halve eeuw vieren mensen hier met elkaar het geloof, elke zondagavond. Eerst in de Spuikerk, en nu al sinds jaren in de Engelse kerk op het Begijnhof.

Bij Diensten met Belangstellenden werken leden van diverse kerken samen aan één doelstelling: het evangelie van Jezus Christus brengen aan iedereen die er belangstelling voor heeft.DmB ontvangt belangstellenden/bezoekers van alle leeftijden, mensen die soms veel afweten van het geloof, maar ook mensen die daar niet of nauwelijks mee bekend zijn.

Onze zondagavonddiensten zijn laagdrempelig; je kunt zo nu en dan komen, of elke week. Je kunt stilletjes komen en na afloop weer vertrekken, of na de dienst met anderen in contact komen. Ook kun je deelnemen aan andere activiteiten.

Sinds 1 oktober 2019 is dominee Taco Koster gestart als ambulant missionair predikant bij DmB. Een nieuwe functie in Nederland. Samen met hem gaan we zoeken, experimenteren en ontdekken naar hoe we de toekomst tegemoet gaan. In het verleden zijn ds. Roelof Johannes van Pagée, ds. Jaap Zijlstra, dr. André F. Troost, ds. Koos Staat en ds. Robert-Jan van Amstel als vaste voorganger verbonden geweest aan DmB.

Wil je op de hoogte blijven van het werk van DmB, lees dan ons blad Monitor, of meld je aan voor de electronische nieuwsbrief via de knop 'ontvang onze nieuwsbrief!'.