Eerstvolgende activiteit:zondag 5 december | 19.00 uur | Afgelast: Kerkdienst met Taco Koster

Bekijk kalender ›

Onze dominee


 
Dominee Taco Koster (1967) is sinds oktober 2019 als dominee verbonden aan DmB. Hij is getrouwd met Jacqueline en samen hebben ze drie kinderen. Taco is een pionier in hart en nieren. Op zoek naar mensen binnen én buiten de kerk.

Hij bouwt graag relaties op en voert open gesprekken. Hij vertelt met liefde over zijn inspiratiebron bij uitstek, Jezus, maar is vooral ook nieuwsgierig naar jouw verhaal, jouw vragen, jouw twijfels.
 

Op zoek naar mensen binnen én buiten de kerk. Taco bouwt graag relaties op en voert open gesprekken.' 


Samen gaan we op zoek naar nieuwe kansen in de stad. We gaan bewegen! Hoe kunnen we bouwen aan een netwerk waarin mensen gezien worden, hun vragen over God kunnen stellen en iets ontdekken van het goede leven? En je bent van harte welkom om mee te doen in deze zoektocht!


En voor de goede orde: dat is meer dan alleen een inspirerend samenzijn op zondagavond in een prachtige oude kerk. Het is een leerproces dat op heel veel manieren tastbaar wordt.
 
Vind je het leuk om met Taco in gesprek te gaan? Wil je meer weten over deze beweging in de stad? Wil je vrijblijvend meer over geloven te weten komen en meer ervaren van God in jouw leven van alledag? Neem dan contact op met Taco! Hoe?

- Bel en/of WhatsApp
- Stuur een e-mail naar hem
- Op Facebook, Twitter en Insta kom je hem tegen
- Spreek hem zondagavond aan, gewoon na de kerkdienst
- Maak een afspraak voor een ander moment 
 
Contactgegevens:
06 1992 1974dominee@dmbamsterdam.nl
 
En wat valt er verder nog te melden? Je kunt Taco altijd uitnodigen voor een fietstocht op zijn racefiets. En hij is een groot fan van PSV (En ja, dat doet wel een beetje pijn in onze stad. Maar hij maakt het goed door af en toe in de Johan Cruijff ArenA ook Ajax aan te moedigen, samen met zijn schoonzoon).


[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Je naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"E-mail","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"true","default_value":"","has_placeholder":""}]
{"label":"Vraag of opmerking","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[[]]
{"label":"Verzenden!"}
[]