Eerstvolgende activiteit:donderdag 14 november | 20.00 uur | DmB Academy

Bekijk kalender ›

Kerstavonddienst 2019Voor de 56e keer organiseert DmB een Kerstavonddienst in Het Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. Ook dit jaar gaan de deuren open om je te verwelkomen voor een feestelijke viering in de schitterende ambiance van Het Concertgebouw. De dienst staat onder leiding van dominee Taco Koster.

De Kerstavonddienst op dinsdagavond 24 december start om 20.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. De toegang is gratis, maar als je toch verzekerd wil zijn van een stoel, bestel dan een kaart!


>> bestel hier je toegangskaart(en) <<

Medewerkenden:

Choral Voices, Groningen 
Schola Davidica, Utrecht
Kloosterkerkkoor, ‘s-Gravenhage 
Vocaal Ensemble Magnificat, Emmen
Martine Salomons, sopraan
Jan Lenselink, piano
Everhard Zwart, orgel
Noord Nederlands Jeugd Orkest
Daniel Rouwkema, dirigent
 Kerst. Voor veel mensen een fantastische tijd. Volop gezelligheid. Amsterdam bruist! Ook op de kerstavond vieren we dit feest met elkaar. Het is sowieso bijzonder om met zo veel verschillende mensen in Het Concertgebouw te zijn. Om samen te genieten van prachtige muziek en een prachtige entourage. Als bezoeker laat je je ook meenemen in het verhaal van Jezus, een verhaal van onvoorwaardelijke liefde, van God die dichterbij komt dan ooit en een tegenbeweging is gestart: een beweging van hoop, van herstel en vrede. En dat verhaal klinkt met kracht, juist ook in deze tijd en deze stad. (In het besef dat het leven ook zwaar kan aanvoelen en in het besef dat mensen buiten de boot vallen.) Laat je verrassen, laat je meenemen! Kom in beweging en ontdek kerst!