Eerstvolgende activiteit:zondag 2 april | 19.00 uur | Kerkdienst - DmB+ dienst

Bekijk kalender ›

Kerstavonddienst 2016


Het Concertgebouw

Ieder jaar organiseert DmB een kerstavonddienst in Het Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. Ook dit jaar gaan de deuren open om u en jou te verwelkomen voor een feestelijke viering. Feestelijk vanwege de prachtige ambiance van Het Concertgebouw. Feestelijk vanwege de inhoud van de samenkomst. De dienst staat onder leiding van ds. Robert-Jan van Amstel.


Gratis toegang

Iedereen is welkom! Net als voorgaande jaren is de toegang gratis. Schrijf het alvast in uw en jouw agenda, het is zeker de moeite waard om de kerstavonddienst te bezoeken. De deuren gaan op zaterdagavond 24 december 2016 om 19.30 uur open, de samenkomst start om 20.00 uur.

Voor deze dienst kun je geen kaarten kopen of bestellen. Iedereen die op tijd is, kan gratis naar binnen. Er zijn maximaal 1933 plaatsen. Onder alle mensen die in de rij staan, worden rond 19.00 uur kaarten uitgedeeld. Als je een kaartje ontvangt, weet je zeker dat je een plekje hebt. Mocht je later komen en geen kaartje hebben gekregen, dan kijkt het team van het Concertgebouw of er nog plek vrij is. Dit gebeurt om 19.30 uur.
 

Muzikale medewerking

De muzikale medewerking wordt verleend door:

Amsemble
Cappella Den Haag
ABC Ensemble
NEOS Brass
Lauren Armishaw - sopraan
Victoria Davies - harp
Henry Kelder - vleugel
Wim Voogd - orgel (koor)
Wim Magré - orgel (samenzang)

Dit geheel staat onder leiding van dirigent Benjamin Bakker