Kerkdiensten terugluisteren

Kan je er niet bij zijn? Luister hier onze laatste kerkdiensten terug.

23-06-2024

Kerkdienst

Spreker: Wilma Wolswinkel

30-06-2024

Kerkdienst

Spreker: ds. Dick Wolters

07-07-2024

Kerkdienst

Spreker: ds. Taco Koster

14-07-2024

Kerkdienst

Spreker: ds. Taco Koster

Vlogs

Zanger Benjamin Bakker en dominee Taco Koster zijn tijdens de coronapandemie begonnen met het maken van vlogs onder de noemer Anderhalve meter. Ook na de pandemie zijn ze hiermee doorgegaan. Tijdens de vlog gaat Taco in gesprek met bekende en minder bekende gasten over geloven en levensvragen die hen bezighouden. Benjamin sluit de vlog met een lied.

Scherm­afbeelding 2023 05 26 om 14.13.24

Pinksteren, wat is dat?

26 mei 2023

Wat betekent Pinksteren? Weekendje vrij? Camping bezoek? Meubelboulevard? Opwekking? Wat vieren we met Pinksteren? Taco gaat in gesprek met Reinier van den Berg en Rob van Rossum. Reinier is specialist op het gebied van weer, klimaat en duurzaamheid. Rob is een tv presentator en speaker bij Ajax in de ArenA. Laat je meenemen in een verrassend gesprek! Over God dichtbij, de kracht van de wind, over verliefdheid, over enthousiasme en nederigheid. Benjamin zingt het lied ‘De wind steekt op’.

Een goed gesprek met: Kars Terlouw | Anderhalve meter (33)

9 oktober 2022

In gesprek met Kars Terlouw, een gesprek over geloof en autisme. Ruim 1% van de Nederlanders heeft autisme. Het aantal mensen dat te maken heeft met autisme is vele malen groter. Daarom is het hoog tijd om ook het gesprek te voeren over geloven en autisme. Dat doen we met Kars. Hoe lastig is bijvoorbeeld de bijbel als je geneigd bent om alles letterlijk te nemen? En hoe kunnen mensen met autisme een volwaardige plek in de kerk innemen? Kars vertelt zijn verhaal. Benjamin zingt het prachtige lied ‘Voor ieder van ons een plaats aan de tafel’.

Een goed gesprek met: Paul Schenderling | Anderhalve meter (32)

3 juli 2022

In gesprek met Paul Schenderling, econoom, adviseur en een soort moderne ‘profeet’. Paul durft het onrecht te benoemen en pleit voor een eerlijk en duurzaam leven. Het kan niet zo zijn dat miljoenen mensen uitgebuit worden voor onze welvaart. Als christen laat hij zich inspireren door de profeet Jesaja. Een bevlogen mens, hoopvol én uitnodigend: wat is jouw volgende stap? Benjamin zingt een prachtige versie van het ‘Onze Vader’.

Kerstavond

Al meer dan 55 jaar organiseert Diensten met Belangstellenden een Kerstavonddienst in Het Concertgebouw van Amsterdam. In 2020 organiseerden we voor het eerst een online Kerstvondviering vanuit het Museum of Humanity. In 2021 organiseerden we vanwege de aanhoudende coronacrisis nogmaals een online Kerstavondviering. In 2022 hopen we weer een schitterende viering te houden in Het Concertgebouw! Binnenkort volgt meer informatie.

Folder

Wil je meer over ons werk lezen en ons werk bekend maken bij anderen? Deel onze folder. Download hem hier.

Foto's

Kerkdiensten

Gebouw

Taco

Kerst

Steun ons
Help ons om te blijven bewegen en tot zegen te zijn voor anderen!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsflits

We versturen wekelijks een korte nieuwsflits met ons aanbod. Schrijf je hier in. Stay tuned!

Ik wil contact

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoekadres: Engelse Kerk
Begijnhof 48 
1012 WV Amsterdam