Kerkdiensten terugluisteren

Kan je er niet bij zijn? Luister hier onze laatste kerkdiensten terug.

19-06-2022

Kerkdienst

Spreker: Tamar Karman

26-06-2022

Kerkdienst

Spreker: ds. Eva Bruggeman

03-07-2022

Kerkdienst

Sprekers: ds. Taco Koster en Paul Schenderling

10-07-2022

Kerkdienst

Spreker: ds. Taco Koster

Vlogs Anderhalve Meter

Zanger Benjamin Bakker en dominee Taco Koster zijn tijdens de coronapandemie begonnen met het maken van vlogs onder de noemer Anderhalve meter. Tijdens de vlog gaat Taco in gesprek met bekende en minder bekende gasten over geloven en levensvragen die hen bezighouden. Benjamin sluit de vlog met een lied.

Een goed gesprek met: Tabitha van Krimpen | Anderhalve meter (31)

5 juni 2022

In gesprek met Tabitha van Krimpen, de Jonge Theoloog des Vaderlands. Tabitha combineert de studies Bedrijfskunde en Theologie. Als Jonge Theoloog is ze volop in het nieuws, ze sputtert bij het maakbaarheidsdenken en geeft woorden aan het rebelse karakter van geloven, ook voor millennials. Een gesprek over geloven, je zorgen maken en hoop houden. Benjamin zingt een prachtig lied, ‘Altijd welkom’ van Kinga Ban.

Een goed gesprek met: Jurjen van Houwelingen | Anderhalve meter (30)

10 april 2022

In gesprek met Jurjen van Houwelingen. Hoe ga je om met tegenslagen? Jurjen is een bekende spreker in christelijk Nederland. Ook zakelijk gaat het hem voor de wind. Een succesvolle ondernemer. In 2017 gaat zijn wereld op de kop. Een herseninfarct met niet-aangeboren hersenletsel als gevolg. Zijn leven is voorgoed veranderd. Een gesprek over tegenslagen, de keuze om te blijven geloven (maar wel anders), dankbaarheid en kunst.

Een goed gesprek met: Isabella Wijnberg | Anderhalve meter (29)

6 maart 2022

In gesprek met advocaat én non Isabella Wijnberg. Haar advies aan young professionals: ‘Gelukkig zijn hangt niet af van hoe je presteert.’ Isabella is niet gelovig opgegroeid, nu is ze topadvocaat op de Zuidas. Maar ook: gelovig en non. In de Zondagavondkerk gaat dominee Taco Koster met haar in gesprek over vreugdevol en sober leven, over gebed en keuzes maken. Een verrassend gesprek met mooie inzichten.

Kerstavond

Al meer dan 55 jaar organiseert Diensten met Belangstellenden een Kerstavonddienst in Het Concertgebouw van Amsterdam. In 2020 organiseerden we voor het eerst een online Kerstvondviering vanuit het Museum of Humanity. In 2021 organiseerden we vanwege de aanhoudende coronacrisis nogmaals een online Kerstavondviering.

Folder

Wil je meer over ons werk lezen en ons werk bekend maken bij anderen? Deel onze folder. Download hem hier.

Foto's

Kerkdiensten

Gebouw

Taco

Kerst

Steun ons
Help ons om te blijven bewegen en tot zegen te zijn voor anderen!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsflits

We versturen wekelijks een korte nieuwsflits met ons aanbod. Schrijf je hier in. Stay tuned!

Ik wil contact

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Engelse Kerk
Begijnhof 48 
1012 WV Amsterdam