Doe mee

We vormen in Amsterdam een community van jongeren en ouderen, van studenten én werkenden, van succesvolle mensen en minder geslaagde mensen, van gelovigen en twijfelaars, van sportfanaten en bankzitters. We denken dat we met elkaar de stad iets te bieden hebben. Doe mee. In de agenda vind je al onze activiteiten.

Onze Zondagavond

Na een druk of minder druk weekend is de zondagavond het moment om bezig te gaan met echte vragen én antwoorden. We zoeken in onze diensten graag de verbinding tussen het dagelijks leven en geloven in God. Je kunt er de week mee in. We lezen uit de bijbel, luisteren naar prachtige muziek, en horen een praktische overdenking. Geregeld nodigen we inspirerende gasten uit om mee in gesprek te gaan. Daarbij is er ruimte voor gebed, even stil zijn en ontmoeting. Je kunt actief meedoen of gewoon op afstand blijven. Er is volop ruimte voor vragen. Een uur later drinken we koffie of een borrel. 

Academy

Naast zondagavond bieden we online en offline trainingen aan. In onze Academy vind je vast iets dat bij je past.

Onze dominee

Dominee, pionier, netwerker, theoloog, mensenmens, gesprekspartner, wielrenner, PSV fan. Het zijn stuk voor stuk woorden die Taco typeren. Zijn BIO op Twitter vermeldt ook dat hij zichzelf ziet als een leerling. Altijd bereid om te leren, te ontdekken en te begrijpen. Dat leerling zijn is voor hem ook een manier om zijn geloof te omschrijven: leerling van Jezus zijn.

Eind 2019 is Taco Koster aan het werk gegaan in de Zondagavondkerk. Hij vindt het prettig om met jou in gesprek te raken. Elkaar ontmoeten dus. (En dat is iets anders dan standpunten uitwisselen.) Je kunt een afspraak met hem maken. En op zondagavond is de kans groot dat je hem tegenkomt in de Zondagavondkerk.

Wat is jouw volgende stap?

Contact met dominee Taco

Stuur Taco een mail of bel hem op 06 19 92 19 74.

Kies een training die bij je past

Bekijk ons Trainingen overzicht.

Steun ons
Help ons om te blijven bewegen en tot zegen te zijn voor anderen!

Volg ons ook op social media:

Aanmelden voor nieuwsflits

We versturen wekelijks een korte nieuwsflits met ons aanbod. Schrijf je hier in. Stay tuned!

Ik wil contact

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoekadres: Engelse Kerk
Begijnhof 48 
1012 WV Amsterdam